Šperos.lt > Kita > Maisto technologija > Maisto higiena ir tyrimai (2)

Maisto higiena ir tyrimai (2)

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.4
  (
3
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Įvadas. Darbo tikslas: paaiškinti galimų žalingų aplinkos veiksnių poveikį žmogui. Augalinės kilmės maisto produktų biologinė vertė. Gyvulinės kilmės maisto produktų biologinė vertė. Cheminė maisto tarša ir jos sukeliami sveikatos sutrikimai. Biologinė maisto tarša ir jos sukeliami sveikatos sutrikimai. Subalansuota mityba. Maisto kokybė ir maisto saugumas. Išvados.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Referatai
Kategorija:
Apimtis:

9 psl.

Lygis:

3 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Vilniaus kolegija

Failo tipas:

Microsoft Word 15.29 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą