Maisto higiena

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.8
  (
4
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Lietuvos Respublikos gyvūninės kilmės atliekų tvarkymo įstatymas. Nagrinėju bendrąsias nuostatas. Švaros ir sanitarinių normų laikymasis profesionaliose virtuvėse. Kaip išsirinkti geriausią sanitarinio valymo priemonę? Saugus maistas. Aukštos rizikos maistas. Maisto savybės. Laisvasis vanduo. Proteinai. RVASVT (struktūrizuota sistema). Pieno ir jo produktų mikrobiologija. Pieno mikrobiologija. Rūgusio pieno produktų mikrobiologija. Sviesto mikrobiologija. Sūrių mikrobiologija. Apšvietimas. Vėdinimas.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Referatai
Kategorija:
Apimtis:

10 psl.

Lygis:

3 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Žemaitijos kolegija

Failo tipas:

Microsoft Word 21.89 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą