Įkelti darbą
Šperos.lt
> Sauga
> Padavėjo darbo instrukcija
Padavėjo darbo instrukcija
9.4
(
3
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
Aprašymas:
Bendroji dalis. Profesinės rizikos veiksniai. Saugos priemonės nuo jų poveikio. Darbuotojo veiksmai prieš darbo pradžią. Darbuotojų veiksmai darbo metu. Darbuotojo veiksmai avariniais (ypatingais) atvejais. Darbuotojo veiksmai baigus darbą.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:
Pavyzdžiai
Kategorija:
Sauga
Apimtis:
3 psl.
Lygis:
0 klasė / kursas
Švietimo institucija:
Kretingos technologijos ir verslo mokykla
Failo tipas:
7.41 KB
Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!
Atsisiųsti šį darbą
Panašūs darbai
Virėjo saugos ir sveikatos instrukcija
Darbuotojų saugos ir sveikatos instrukcija sekretorei
Darbuotojų saugos ir sveikatos išsaugojimas Aušros Zaliauskaitės viešojo maitinimo įmonėje "Paragauk"
Lankytojų tipai ir jų aptarnavimas
Darbų sauga (16)
Praktikos ataskaita: restoranas "Čili kaimas"
Mokomosios praktikos ataskaita: maitinimo organizavimas ir aptarnavimas viešbučio "Europa City" restoranas, UAB "Transmedos Valda"
Kalbos etiketas buhalterinės apskaitos darbuotojų kalboje
Aptarnavimas (2)
Atominės elektrinės