Išplėstinė paieška
 
 
 
Pradžia>Sauga>Darbo sauga (4)
   
   
   
-1
naudingas 0 / nenaudingas -1

Darbo sauga (4)

Aprašymas

Maitinimo įmonių klasifikavimo principai. Maitinimo įmonių veiklos struktūros analizė. Maitinimo įmonės pasirinkimo kriterijai. Maisto produktų tiekimo organizavimas į maitinimo įstaigas. Materialinės atsakomybės supratimas. Materialinis - techninis tiekimas. Maisto prekių priėmimas. Maitinimo įmonės patalpos. Ryšiai tarp patalpų. Taros ūkio organizavimas maitinimo įmonėje. Sandėlio ūkio organizavimas maitinimo įmonėje. Gamybos planavimo ir organizavimo supratimas. Darbo vietų organizavimas. Prekes lydintys dokumentai. Kita maitinimo įmonės dokumentacija. Naujų patiekalo receptūrų ruošimo ir tvirtinimo tvarka. Naujos maisto technologijos. Valgiaraščio sudarymas maitinimo įmonėje. Gamybos organizavimo ypatumai užsienio maitinimo įmonėse. Maisto produktų pirminio apdorojimo organizavimas bei patiekalų ruošimo organizavimas maitinimo įmonėje. Darbo laiko klasifikavimas. Maitinimo įmonės produkcijos kokybės ir darbo kontrolės organizavimas. Darbo grafikų sudarymas maitinimo įmonių darbuotojams.

Rašto darbo duomenys
Tinklalapyje paskelbta2005-10-03
DalykasSaugos konspektas
KategorijaSauga
TipasKonspektai
Apimtis52 puslapiai 
Literatūros šaltiniai0
Dydis333.42 KB
Autoriusinga
Viso autoriaus darbų1 darbas
Metai2005 m
Klasė/kursas0
Švietimo institucijaPriešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento prie VRM Ugniagesių gelbėtojų mokykla
Failo pavadinimasAdobe Acrobat darboorganizavimaskonspektas [speros.lt].pdf
 

Panašūs darbai

Komentarai

Komentuoti

 

 
[El. paštas nebus skelbiamas]

 
 
  • Konspektai
  • 52 puslapiai 
  • Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento prie VRM Ugniagesių gelbėtojų mokykla
  • 2005 m
Ar šis darbas buvo naudingas?
Taip
Ne
0
-1
Pasidalink su draugais
Pranešk apie klaidą