Įkelti darbą
Šperos.lt
> Sauga
> Higienos reikalavimai įmonei
Higienos reikalavimai įmonei
9.4
(
2
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
Aprašymas:
Maisto tvarkymo vieta maisto įmonėje. RVASVT grupės sudarymas ir jos veikla maisto įmonėje. Fiziniai rizikos veiksniai, galintys būti susirgimų priežastys. Darbo higienos rūšys. Darbo aplinkos veiksnių kenksmingumo išraiška.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:
Referatai
Kategorija:
Sauga
Apimtis:
14 psl.
Lygis:
3 klasė / kursas
Švietimo institucija:
Žemaitijos kolegija
Failo tipas:
27.48 KB
Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!
Atsisiųsti šį darbą
Panašūs darbai
Specializacijos praktikos ataskaita: Žemaitijos kolegijos valgykla
Maisto higienos praktikos ataskaita: maisto produktų gamybos įmonėje UAB "Grimeda" ir gyvulių skerdimo įmonėje UAB "Avirgineda"
Darbuotojų saugaus ir sveiko darbo organizavimas įmonėje (2)
Darbo higiena
Žuvys
Verslo rizika ir jos mažinimo galimybės: pieno perdirbimas AB "Pieno žvaigždės"
Pagrindiniai reikalavimai vėdinimo sistemoms
Maisto kokybės ir saugos reikalavimai (2)
Higieninis sanitarinis patalpų įvertinimas: AB bankas "Snoras"
Higieninis sanitarinis patalpų įvertinimas: UAB "Renaksus"